dimecres

QUARESMA


Hola classe!! avui és dimecres de cendra que marca l'inici del temps litúrgic de la quaresma. Aquest dia és tradició que la gent vagi a l'església per fer el ritual d'ungir el front amb una creu amb cendres (que s'obtenen de cremar les branques d'olivera o palmera del diumenge de rams de l'any anterior). La quaresma és un temps per reflexionar, un temps més seriós perquè l'objectiu és aconseguir ser millor persona en tots els aspectes. Correspon als 40 dies que Jesús després de batiar-se va passar al desert per afrontar totes les seves pors i limitacions per créixer i estar preparat per dur a terme la seva missió. Bé, mirau i aneu llegint el vídeo que vos envio i reflexioneu. També penjaré el video al bloc i com a tasca haureu d'anar i fer un comentari contestant la pregunta: per què és important la quaresma per a tu?



3 comentaris:

Paula ha dit...

Per jo la quaresma es important perqué son uns dies en els que intentam millorar el que sóm.

Anònim ha dit...

Jo crec que Jesús las 30 aniversari ha fet aixo per distanciarse i viure nomes per creure en Deu (El seu pare) pero el altre Jesús (el dimoni) li volia a encanar a Jesús pero el no li va creure al dimoni i al día quoranta va ser llevad que la Aldea on vivía I per aixo celebramos la quaresma per els 40 dies que Jesús va estar allá
Per: Ian Ortega Olvera


Esperanza ha dit...

Jo crec que Jesús ens ha donat un bon exemple perque quan va estar en quarentena va ser temptat pel dimoni i no li feia cas i crec que ens demostra que no ens hem de deixar dur per qualsevol persona sinó que hem de fer el que a nosaltres ens sembli correcte. M'ha encantat el video!