dimecres

CIRCULAR INFORMATIVA

Benvolgudes famílies,

        s'acosten les festes nadalenques i ens agradaria comptar amb la seva col·laboració voluntària en una idea que hem tingut per decorar la nostra escola. Volem omplir “el cel d'estrelles”. Es tracta d'elaborar-ne una de color blau (ja que enguany el tema del centre és la mar) amb materials per reciclar. Amb imaginació i juntament amb els seus fills/es poden passar una estona agradable i creativa per aportar una estrella. Hauria de ser amb un material lleuger que pugui anar amb un fil per aferrar o penjar al sostre o parets. L'alumnat les pot dur fins dilluns 11 de desembre.

Moltes gràcies.
 
Queridas familias,

         Se acercan las fiestas navideñas y nos gustaría contar con su colaboración voluntaria en una idea que hemos tenido para decorar nuestra escuela. Queremos llenar "el cielo de estrellas". Se trata de elaborar una de color azul (ya que este año el tema del centro es el mar) con materiales para reciclar. Con imaginación y junto con sus hijos/as pueden pasar un rato agradable y creativo para aportar una estrella. Debería ser con un material ligero que pueda ir con un hilo para colgar en el techo o paredes. El alumnado las puede traer hasta el lunes día 11 de diciembre.

Muchas gracias.

        No cal gastar res, mirau el material que teniu per casa i el transformau en una bonica estrella blava. Podeu dur tantes com volgueu. Aquí teniu exemples. Animau-vos!!!!

Amb pals de gelats

Amb tubs de cartró

Amb llaunes

amb botelles de plàstic


2 comentaris:

Rocío ha dit...

Jo feré una amb palets de gelats.

ROCIO ha dit...

TOTES SON MOLT CHULES